Na idiličnom mestu između nepreglednih polja i bujnih šuma Zlatibora, na 10 minuta laganog hoda od samog centra, nalaze se apartmani Ambassador. Bilo da dolazite na Zlatibor na vikend ili duže, na letovanje, zimovanje ili u međusezoni, mi vam u svakom trenutku, tokom cele godine, nudimo savršen beg od svakodnevice.

Želite da se zabavite i da iskusite avanturu? Naši apartmani su dovoljno blizu skijališta na Torniku i na samom domaku staza idealnih za relaksirajuće šetnje, za vožnju biciklima ili vožnju kvadova. Ukoliko ste željni tišine, odmora ili trenutaka samo za svoju porodicu, ovo je takođe idealan smeštaj za vas, jer je okružen prelepim poljima, dovoljno daleko od turističke vreve.

Apartmani Ambassador su vaša idealna prilika da udahnete punim plućima sve lepote Zlatibora. Javite nam se i rezervišite vaš odmor iz snova!

Mi mislimo na sve. Naši moderni i prostrani apartmani su u potpunosti opremljeni – od kompletne kuhinje i kupatila, LCD televizora, besplatnog bežičnog interneta, frižidera i svih drugih sitnica koje vam mogu zatrebati, do besplatnog parkinga.

0 Recenzije

Napištite recenziju

Kontakt info.
Socijalne mreže:

Registracija

Nemate dozvolu za registraciju